Αρωματικές μπρουσκέτες με μανιτάρια, σπανάκι και φέτα
mushroom-toasts
Γεύσεις

Αρωματικές μπρουσκέτες με μανιτάρια, σπανάκι και φέτα

Η γρήγορη λύση στην πείνα

Υλικά
Ψωμί 6 φέτες από καρβέλι
Ελαιόλαδο 6 κουταλιές της σούπας
Μανιτάρια φρέσκα 10-12 μεγάλα λευκά
Φέτα θρυμματισμένη 6 κουταλιές της σούπας
Σπανάκι 2 κούπες
Σκόρδο 1 σκελίδα κοπανισμένη
Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες
Βάζουμε σε ένα μικρό τηγάνι το λάδι μαζί με το σκόρδο, προσθέτουμε και τα μανιτάρια κομμένα ροδέλες και αλατοπιπερώνουμε. Τα αφήνουμε να σοταριστούν καλά. Λίγο πριν τα βγάλουμε ρίχνουμε και το σπανάκι να μαραθεί ελαφρώς. Έχουμε ψήσει τις φέτες ψωμιού ελαφρώς στο γκριλ και τις ραντίζουμε με το λάδι από το σοτάρισμα των μανιταριών. Τοποθετούμε από πάνω το σπανάκι , τα μανιτάρια και την τριμμένη φέτα. Η φέτα μπορεί να αντικατασταθεί από φλούδες παρμεζάνας.
Πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα