Τα πιο λαχταριστά σπιτικά μάφιν μπορείτε να κάνετε και εσείς μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250γρ.
Έτοιμο παγωτό βανίλια 500ml.


Εκτέλεση

Βγάζουμε το παγωτό από την κατάψυξη περίπου 10 με 15 λεπτά για να μαλακώσει. Στη συνέχεια προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C. Αφού μαλακώσει το παγωτό, το χτυπάμε μαζί με το αλεύρι στο μίξερ ή ανακατεύουμε το μείγμα με μία σπάτουλα. Όταν το μείγμα γίνει λείο και ομοιογενές γεμίζουμε θήκες, χάρτινες ή σιλικόνης, τις βάζουμε σε ένα μεγάλο ταψί ή στη λαμαρίνα του φούρνου και τις αφήνουμε για είκοσι λεπτά.