¼ κ.γ. κανέλα σε σκόνη + έξτρα, για το σερβίρισμα
3 μέτριες τορτίγιες ολικής
3 μέτριες μπανάνες
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. άχνη ζάχαρη, για το σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ με ένα κουτάλι το τυρί κρέμα, το μέλι και την κανέλα μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Απλώνουμε τις τορτίγιες στον πάγκο εργασίας.
Αλείφουμε το μείγμα στις τορτίγιες.
Βάζουμε μία μπανάνα στην άκρη κάθε τορτίγιας και ρολάρουμε την τορτίγια μέχρι να τυλίξει εντελώς τη μπανάνα.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια γκριλιέρα.
Περνάμε τις τορτίγιες από τη γκριλιέρα για 30 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά.
Αφαιρούμε τις τορτίγιες από τη γκριλιέρα, κόβουμε σε κομμάτια, πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη, κανέλα, και σερβίρουμε.