ΥΛΙΚΑ
  • ½ κιλό μακαρονάκι κοφτό
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • 300 ml φρέσκο γάλα
  • 4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 1 αβγό
  • 2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
  • 2 κουταλιές της σούπας γραβιέρα
  • 2 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι
  • Λίγο πάπρικα
  • Λίγο πιπέρι καγιέν
  • αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε μισό κιλό μακαρονάκι κοφτό al dente.

Ετοιμάζουμε μια μπεσαμέλ μουστάρδας λιώνοντας 2κ.σ. βούτυρο, ρίχνοντας σταδιακά κ ανακατεύοντας συνεχώς 2κ.σ. αλεύρι κ έπειτα 300ml φρέσκο γάλα.

Αποσύρουμε από την φωτιά κ προσθέτουμε ανακατεύοντας 4κ.σ. μουστάρδα, 1αυγό, ελάχιστο αλάτι,

και από 2κ.σ. από τα εξής τυριά: τυρί κρέμα, γραβιέρα κ κεφαλοτύρι τριμμένα.

Τέλος, πάπρικα γλυκιά κ καγιέν κ ενσωματώνουμε με τα μακαρόνια. Έτοιμα! Εναλλακτικά, τα περνάμε από καυτό φούρνο για δέκα λεπτά.

πηγή:tastyday.gr