Υλικά

250 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
100 γρ. φιστίκια, αλμυρά + έξτρα, για τη διακόσμηση
100 γρ. μπισκότα τύπου digestive
400 γρ. dulce de leche

Εκτέλεση

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα.
Παίρνουμε 12 καραμελόχαρτα ψησίματος και μια φόρμα για muffins 12 θέσεων.
Βάζουμε 1 κ.σ. κουβερτούρα σε κάθε καραμελόχαρτο.

Mε ένα κουτάλι απλώνουμε την κουβερτούρα γύρω-γύρω και στη βάση.
Βάζουμε τα χαρτάκια στις θήκες για muffins και με ένα κουτάλι πιέζουμε τα χαρτάκια για να εφαρμόσουν καλά.
Βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να πήξει και να παγώσει η κουβερτούρα για περίπου 2 ώρες.
Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια χτυπάμε τα μπισκότα με τα φιστίκια μέχρι να σπάσουν αλλά να μη γίνουν σκόνη.
Ανακατεύουμε το μείγμα με το καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα.

Αφαιρούμε τη φόρμα από την κατάψυξη.
Προσθέτουμε κουταλιές από το μείγμα στα παγωμένα χαρτάκια.
Απλώνουμε το μείγμα με ένα κουτάλι.
Προσθέτουμε από πάνω την υπόλοιπη κουβερτούρα ώστε να καλύψει τη γέμιση.
Διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι 1 εβδομάδα.
Είναι απαραίτητο να παγώσουμε καλά τα ταρτάκια ώστε να μπορούν να βγαίνουν εύκολα από τα χαρτάκια τους.

Πηγή: akispetretzikis.com