Συστατικά
450 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. μέλι
1/2 κ.γ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
1/2 κ.γ. κουρκουμά
2 κ.σ. βασιλικό, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
1 πρέζα αλάτι
2 μήλα
50 γρ. καρυδόψιχα, χοντροκομμένη
50 γρ. φιστίκια Αιγίνης, χωρίς το κέλυφος, χοντροκομμένα


Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, 1 κ.σ. μέλι, το θυμάρι, τον κουρκουμά, 1 κ.σ. βασιλικό, 1 κ.σ. δυόσμο και το αλάτι.
Κόβουμε τα μήλα στη μέση και αφαιρούμε τον πυρήνα.
Στην συνέχεια τα κόβουμε σε ωραίες λεπτές φέτες (0,5 εκ).
Χωρίζουμε το μείγμα με το γιαούρτι σε 4 πιάτα.
Από πάνω βάζουμε, σε κάθε πιάτο, το ¼ από τα μήλα μας.
Περιχύνουμε με το υπόλοιπο μέλι, πασπαλίζουμε με τους ξηρούς καρπούς και τα υπόλοιπα μυρωδικά!

Πηγή άρθρου: akispetretzikis.com