Ένα πολύ ωραίο φαγητό για όλα τα γούστα σε παραλλαγή του αυθεντικού, είναι αυτό που θα κάνουμε σήμερα.
Θα χρειαστούμε μισό κιλό κιμά, μισό πακέτο κατεψυγμένα λαχανικά(αρακάς καρότο, πατάτα κλπ.) πουρέ πατάτας, δυο αυγά μόνο τους κρόκους, τριμμένο μαλακό τυρί και δυο φύλλα για πίττα χοντρά, αυτά τα υλικά είναι για ένα μέτριο πυρεξ.

Πάμε τώρα να το φτιάξουμε…

Αρχικά βάζουμε να φτιάξουμε τον κιμά όπως όταν κάνουμε το παστίτσιο, ακριβώς ίδιο, όταν θα κοντεύει ρίχνετε μέσα μισό πακέτο έτοιμα λαχανικά κατεψυγμένα και το αφήνετε να ολοκληρωθεί, μόλις είναι έτοιμο,ρίχνετεμέσαλίγο από το τριμμένοτυρί και ανακατεύετε.

Τώραφτιάχνετε ένα πουρέ, αν βαριέστε η δεν έχετε χρόνο, φτιάξτε ένα έτοιμο, μια χαρά είναι, όταν ολοκληρωθεί ο πουρέςβάλτεμέσα και ανακατέψτε καλά δυο κρόκους αυγών, ρίξτε και λίγο από το τυρί και ανακατέψτε.

Ανάψτε τον φούρνο στους 180 βαθμούςπάνωκάτω να ζεσταίνεται, πάρτε το ταψάκι σας, και αφού το λαδώσετεστρώστε από κάτω δυο φύλλα για πίττα, μετα ρίξτε τον κιμά, διπλώστεπάνω στον κιμά τα φύλλα που περισσεύουν και από πάνωστρώστεόμορφα το πουρέ, να σκεπάσειόλο το υλικό μας, πασπαλίστε με τυρί τριμμένο και ψήστετο για μια ώρα περίπου μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα και είναι έτοιμο.

Σερβίρεται με μια πλούσιαπράσινη σαλάτα και ένα ποτήρι κρασί!!