Πώς θα φτιάξετε πεντανόστιμη ροζ λεμονάδα στο σπίτι σας
Συστατικά
250 γρ. νερό
600 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
500 γρ. χυμό λεμονιού
400 γρ. χυμό cranberries
1.200 γρ. σόδα
φέτες λεμόνι, για το σερβίρισμα
φύλλα δυόσμου, για το σερβίρισμα
πάγο, για το σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα το νερό μαζί με τη ζάχαρη, και βράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά μέχρι να πάρει μια βράση και να διαλυθεί η ζάχαρη.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, μεταφέρουμε το σιρόπι σε ένα μπολ και προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, τον χυμό κράνμπερι και το ανθρακούχο νερό.
Μεταφέρουμε στο ψυγείο και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
Σερβίρουμε με πάγο, φέτες λεμονιού και φύλλα δυόσμου.
Πηγή άρθρου: akispetretzikis.com
250 γρ. νερό
600 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
500 γρ. χυμό λεμονιού
400 γρ. χυμό cranberries
1.200 γρ. σόδα
φέτες λεμόνι, για το σερβίρισμα
φύλλα δυόσμου, για το σερβίρισμα
πάγο, για το σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα το νερό μαζί με τη ζάχαρη, και βράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά μέχρι να πάρει μια βράση και να διαλυθεί η ζάχαρη.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, μεταφέρουμε το σιρόπι σε ένα μπολ και προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, τον χυμό κράνμπερι και το ανθρακούχο νερό.
Μεταφέρουμε στο ψυγείο και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
Σερβίρουμε με πάγο, φέτες λεμονιού και φύλλα δυόσμου.
Πηγή άρθρου: akispetretzikis.com