Καλοκαιρινός μεζές: Μύδια σαγανάκι με φέτα και καυτερή πιπεριά
η6θ56θ
Γεύσεις

Καλοκαιρινός μεζές: Μύδια σαγανάκι με φέτα και καυτερή πιπεριά

Ένα γευστικό πιάτο που θα συνοδέψει τέλεια το ουζάκι σας


Υλικά

  • ½ του κιλού μύδια ανοιχτά και λίγη ακόμη μυδόψιχα
  • 1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • λίγη καυτερή πιπεριά
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • φέτα τριμμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
Εκτέλεση

Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά. Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τα μύδια, το μαϊντανό, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα και συνεχίζουμε το βράσιμο για περίπου τρία λεπτά ακόμη, προκειμένου να μη σκληρύνουν τα μύδια. Προσθέτουμε φέτα τριμμένη ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

πηγή:tastyday.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα