Muffins ομελέτας
recipe_main_omelette-muffins-site
Γεύσεις

Muffins ομελέτας

Συστατικά
6 αβγά, μέτρια
50 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
αλάτι
πιπέρι
1 κρεμμύδι
1/2 πιπεριά κόκκινη
1/2 πιπεριά πορτοκαλί
1/2 πιπεριά πράσινη
3 φέτες γαλοπούλα, καπνιστή
50 γρ. τσένταρ, τριμμένο
2 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
ρόκα, για το σερβίρισμα

Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
Τοποθετούμε τα ειδικά χαρτάκια σε μια φόρμα για muffin 6 θέσεων και την αφήνουμε στην άκρη μέχρι να τη χρειαστούμε.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός τα αβγά με την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, τη γαλοπούλα και τα προσθέτουμε στο μπολ με τα αβγά. Προσθέτουμε το τσένταρ, το σχοινόπρασο και ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός.
Μοιράζουμε το μείγμα στις θήκες καλύπτοντας τα ¾ του ύψους τους.
Ψήνουμε για 20-25 λεπτά μέχρι να σφίξει το μείγμα και να χρυσαφίσουν τα muffins.
Σερβίρουμε με φύλλα ρόκας.


ΠΗΓΗ: akispetretzikis.com

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα