Συστατικά
2 αβγά
140 γρ. γάλα
30 γρ. ζάχαρη καστανή
1/2 κ.γ. κανέλα, + έξτρα για πασπάλισμα
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
4 φέτες ψωμί για τοστ
25 γρ. βούτυρο
2 κ.σ. ταχίνι
30 γρ. μέλι
Για το σερβίρισμα

φρούτα, εποχής, της αρεσκείας σας

Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αβγά, το γάλα, τη ζάχαρη, την κανέλα, τη βανίλια, και τα χτυπάμε ελαφρά με ένα σύρμα χειρός μέχρι να αφρατέψουν.
Βάζουμε τις φέτες του ψωμιού σε ένα ταψί και αδειάζουμε από πάνω το μείγμα με τα αβγά. Αφήνουμε το ταψί στην άκρη για 5 λεπτά, μέχρι το ψωμί να απορροφήσει το μείγμα.
Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να κάψει.
Προσθέτουμε το βούτυρο και τηγανίζουμε τις αβγοφέτες για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Μόλις είναι έτοιμες τις μεταφέρουμε σε πιάτα, τις αλείφουμε με το ταχίνι, και τις σερβίρουμε με τα φρούτα και το μέλι, πασπαλίζοντας με λίγη κανέλα.

Πηγή άρθρου: akispetretzikis.com