ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φύλλο παραδοσιακό
300 γρ. φέτα
400 γρ. ανθότυρο
80ml κρέμα γάλακτος
3 αβγά
Ελαιόλαδο
Πιπέρι μαύρο
1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι (προαιρετικά)

Τι πρέπει να κάνετε

Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αβγά με την κρέμα γάλακτος για τουλάχιστον 5 λεπτά με έναν αυγοδάρτη.
Προσθέστε τα δύο ειδών τυριά και διαλύστε τα με ένα πιρούνι μέσα στην κρέμα και το αβγό.
Προσθέστε τα δύο πιπέρια και προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Αφού βεβαιωθείτε ότι ξεπάγωσε το φύλλο σας (ακολουθήστε τις οδηγίες της συσκευασίας) λαδώστε ένα ταψί και στρώστε το πρώτο φύλλο.
Επαναλάβετε την διαδικασία για 4 φύλλα λαδώνοντας το καθένα με ένα πινέλο.

Βάλτε τη γέμιση και απλώστε την με ένα κουτάλι σε όλη την επιφάνεια του φύλλου.
Στρώστε από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα, λαδώνοντάς τα ένα-ένα. Όταν βάλετε το τελευταίο, στρίψτε τις άκρες που περισσεύουν μέσα στο ταψί ή, αν δεν θέλετε, κόψτε τις με ένα μαχαίρι.
Χαράξτε την ελαφρά, λαδώστε και ρίξτε με τα δάχτυλά σας λίγο νεράκι από πάνω.
Ψήστε για 50 λεπτά στον αέρα.

Προσοχή: Αφήστε την να κρυώσει για 10 λεπτά πριν την κόψετε για να μην σας διαλυθεί!