ΥΛΙΚΑ

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 ώριμες ντομάτες μεσαίου μεγέθους
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1/2 φλιτζάνι ελιές Καλαμάτας
4 αυγά
2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη
1/3 του φλιτζανιού τριμμένη φέτα
1/4 του φλιτζανιού τριμμένο κεφαλοτύρι
Αλατοπίπερο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αρχικά πλένουμε πολύ καλά τις ντομάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κομμάτια. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και αφαιρούμε από τις ελιές μας το κουκούτσι.
Σ' ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε τις ντομάτες, το σκόρδο και τις ελιές. Σοτάρουμε για 5-7 λεπτά με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα ζουμιά από τις ντομάτες.
Χτυπάμε σ' ένα μπολ τα αυγά, τη ρίγανη και τα τυριά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μείγμα στο τηγάνι με τις ντομάτες και ανακατεύουμε πολύ καλά για 3-5 λεπτά. Ο καγιανάς μας σερβίρεται ζεστός με ψιλοκομμένο μαϊντανό και αλατοπίπερο.