Υλικά
1 πακέτο τορτελίνια με τυρί
1 κρέμα γάλακτος
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κύβο κνορ βοδινό
2 μεγάλα λουκάνικα φρανκφούρτης
1 χούφτα τριμμένο κεφαλοτύρι
λίγο παριζάκι
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
κανέλα

Εκτέλεση
Γεμίζουμε μέχρι τη μέση μια κατσαρόλα με νερό και όταν το νερό πάρει βράση ρίχνουμε μέσα τα τορτελίνια.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και στη συνέχεια τα αλλαντικά μας (παριζάκι, λουκάνικο). Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τον κύβο κνορ. Μόλις πάρει μια βράση ρίχνουμε τα μπαχαρικά και το τριμμένο τυρί. Μόλις ρίξουμε το τυρί ανακατεύουμε γρήγορα να μη κολλήσει η σάλτσα μας στο τηγάνι και αποσύρουμε από τη φωτιά.