ΥΛΙΚΑ
4 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 αβοκάντο
δυόσμος
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
100 γρ. κατίκι
1 κ.σ. σπόροι κολοκύθας
αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπολ βάζουμε τις ντομάτες και την πιπεριά. Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι και τη φλούδα και κόβουμε τη σάρκα σε φέτες. Προσθέτουμε το αβοκάντο και τα φύλλα δυόσμου. Σε μικρό μπολ αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με το βαλσαμικό ξύδι και περιχύνουμε τη σαλάτα. Γαρνίρουμε τη σαλάτα με το κατίκι και πασπαλίζουμε με τους κολοκυθόσπορους. Αλατίζουμε και σερβίρουμε αμέσως.