Μαλακές πατατούλες γιαχνί
b_img_9092
Γεύσεις

Μαλακές πατατούλες γιαχνί

Με μαϊντανο και σκόρδο

Υλικά
Πατάτες 7 μέτριου μεγέθους
Κρεμμύδια 2 μεγάλα
Μαϊντανός μισό ματσάκι ψιλοκομμένο
Ντομάτες ψιλοκομμένες 5 μεγάλες ψιλοκομμένες
Πελτές ντομάτας 1 κουταλιά σούπας

Σκόρδο 3 σκελίδες
Ελαιόλαδο 1 μεγάλη κούπα

Οδηγίες
Σοτάρουμε τα χονδροκομμένα κρεμμύδια στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σκόρδο, τις πατάτες, τις ντομάτες ψιλοκομμένες και τον πελτέ. Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε νεράκι τόσο όσο να σκεπάσει το φαγητό και το ψήνουμε για περίπου μισή ώρα. Το βγάζουμε από την φωτιά αφού ελέγξουμε αν είναι έτοιμο τρυπώντας την πατάτα με ένα μαχαιράκι. Φοβερή γεύση έχει αν τρίψουμε απο πάνω φέτα.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα