Υλικά
• 1/2 κουταλάκι του γλυκού σπόροι κύμινου
• 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
• 200gr άπαχο αρνί μπριζόλα, κομμένο σε κύβους
• 1 κόκκινη πιπεριά, χωρίς τα σπόρια, κομμένη
• 1 πράσινο τσίλι, χωρίς σπόρια, κομμένο
• 2 κουταλιές της σούπας πάστα κάρυ
• 225gr ψιλοκομμένες ντομάτες κονσέρβα
• 100gr σπανάκι μπέιμπι
• 1 κουταλιά της σούπας κόλιανδρο ψιλοκομμένο
• Ρύζι μπασμάτι για το σερβίρισμα

Oδηγίες

• Τηγανίζετε τους σπόρους κύμινου για περίπου 20 δευτερόλεπτα σε ένα γουόκ και στη συνέχεια προσθέτετε το μισό λάδι. Τσιγαρίστε το αρνί για περίπου ένα λεπτό μέχρι να ροδίσει, αλλά όχι να μαγειρευτεί τελείως και βάλτε το σε ένα πιάτο.

• Προσθέστε το υπόλοιπο λάδι στο γουόκ, τσιγαρίστε την πιπεριά και το τσίλι για μερικά λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Ανακατέψτε το κάρυ και τις ντομάτες με μισό κουτάκι (από την κονσέρβα που ήταν οι ντομάτες) νερό και το αφήνετε να σιγοβράσει για περίπου 5 λεπτά. Προσθέστε το αρνί, το σπανάκι και τον κόλιανδρο και ανακατέψτε μέχρις ότου μαραθεί το σπανάκι.

• Σερβίρετε με ρύζι μπασμάτι