Πένες με μανιτάρια και λευκό κρασί
penes-me-manitaria-chefoulis_gr_
Γεύσεις

Πένες με μανιτάρια και λευκό κρασί

Υλικά
Πένες 1 κουτί
Μανιτάρια φρέσκα λευκά 500 γρ κομμένα φέτες
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο
Σκόρδο 2 σκελίδες πολτοποιημένες

Αλάτι
Μπούκοβο
Λεμονοπίπερο 1/2 κουταλάκι γλυκού
Λευκό κρασί 1/2 ποτήρι κρασιού
Ρίγανη 1/2 κουταλάκι γλυκού

Οδηγίες
Βράζουμε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους. Σε ένα τηγάνι μεγάλο βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια που κόψαμε σε φέτες. Αλατίζουμε, βάζουμε το λεμονοπίπερο και το μπούκοβο και πριν ολοκληρωθεί το σοτάρισμα προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο να σοταριστούν . Ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Αφού βράσουν οι πένες, τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε στο τηγάνι ανακατεύοντας ώστε να αναμειχθούν όλα τα υλικά μας. Προς το τέλος πασπαλίζουμε με την ρίγανη και σερβίρουμε.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα