Εύκολο γαλοτύρι Ηπειρώτικο
galotiri__1_
Γεύσεις

Εύκολο γαλοτύρι Ηπειρώτικο

Μια ιδιαίτερη γεύση της Ηπείρου

Υλικά
Τυρί φέτα σκληρή 1 1/2 κιλό
Γιαούρτι στραγγιστό 2 κιλά
Γάλα φρέσκο 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Αλάτι αν χρειαστεί

Οδηγίες

Σε ένα μεγάλο μπολ τρίβουμε την φέτα σε μεγάλα κομμάτια, προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε το γάλα και αραιώνουμε το παραπάνω μείγμα. Αν χρειαστεί αλατίζουμε. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο, το αφήνουμε για περίπου μια εβδομάδα.

Κάθε μέρα ανακατεύουμε και το βάζουμε πάλι στο ψυγείο. Μετά από μια εβδομάδα το βγάζουμε και παίρνουμε όσο χρειαζόμαστε. Συνοδεύει ευχάριστα ψητό κρέας ή κοτόπουλο κ.α.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα