Υλικά
3 πατάτες βρασμένες και κομμένες σε κύβους
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
4 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. ρίγανη
3 φέτες φέτα κομμένες σε κύβους
ξίδι, λάδι, αλάτι, πιπέρι, λίγο άνηθο

Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 25- 30 λεπτά.
Βάζουμε σε μία σαλατιέρα τις πατάτες, το κρεμμύδι, τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι, τη φέτα κομμένη σε κύβους, το λάδι και το ξύδι.

Ανακατεύουμε με προσοχή να μη λιώσουν οι πατάτες. Προσθέτουμε τη μουστάρδα στη μαγιονέζα, ανακατεύουμε να ενωθούν καλά και ρίχνουμε το μείγμα στη σαλάτα. Από πάνω μπορούμε να προσθέσουμε λίγο άνηθο.