Ένα απολαυστικό αλλά και υγιεινό σνακ για το δεκατιανό, το γραφείο αλλά και για κάθε στιγμή της μέρας. 


Τα υλικά



  • 6 μεγάλα tortilla wraps
  • 250γρ. γραβιέρα Κρήτης γλυκιά
  • 200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 100γρ. κέτσαπ
  • 600γρ. στήθος γαλοπούλας ψημένο στη σχάρα, σε λεπτές φέτες
  • 250γρ. καρότο τριμμένο
  • 12 φέτες μπέικον ψημένο
Διαδικασία 


Ζεσταίνετε τα tortilla wraps σε αντικολλητικό τηγάνι. Κατόπιν, τα απλώνετε σε καθαρό πάγκο ή πιάτο και τα γεμίζετε ως εξής: πρώτα απλώνετε λίγη κέτσαπ, μετά προσθέτετε τη γαλοπούλα (100γρ. για κάθε tortilla) και συνεχίζετε με 2 φέτες μπέικον, καρότο και τελειώνετε με γραβιέρα Κρήτης.

Διπλώνετε τα wraps και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 10 λεπτά περίπου. Κόβετε τα wraps στη μέση και τα σερβίρετε με το γιαούρτι.

Καλή απόλαυση!