Υλικά

Για τις κρέπες
Γάλα εβαπορέ 1 κουτί
Νερό 1 1/2 κουτί από το γάλα
Αυγά 3 τεμ ελαφρώς χτυπημένα
Ζάχαρη 2 γεμάτες κουταλιές σούπας
Αλάτι 1 κουταλάκι γλυκού κοφτό
Ηλιέλαιο 1 1/2 ποτήρι νερού
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει μέχρι να γίνει ένας ωραίος χυλός

Για την γέμιση
Μπανάνες 2 τεμ κομμένες ροδέλες
Nutella

Οδηγίες
Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το γάλα και το νερό. Χτυπάμε τα αυγά ελαφρώς και τα προσθέτουμε στο μπολ, μαζί με την ζάχαρη, το αλάτι και το ηλιέλαιο. Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι, όσο πάρει, κι ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε έναν ωραίο χυλό.

Ζεσταίνουμε καλά ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι και με μια κουτάλα βάζουμε λίγο -λίγο από τον χυλό. Ψήνουμε μέχρι να δημιουργηθεί το σχήμα κάθε κρέπας αλλά πάντα σε δυνατή φωτιά. Αφού ετοιμάσουμε όσες κρέπες θέλουμε ξεκινάμε να φτιάχνουμε το κλαμπ σάντουιτς , βάζοντας κρέπα, nutella, ροδέλες μπανάνας εναλλάξ τρεις φορές και σκεπάζουμε με μία τελευταία κρέπα.

Κόβουμε με μεγάλο μαχαίρι στα τέσσερα και το σερβίρουμε ζεστό. Αν επιθυμούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σιρόπι σοκολάτας για επικάλυψη (ή άλλη γεύση της αρεσκείας μας) και αμύγδαλα φιλέ καβουρδισμένα.