Συκωτάκι τηγανητό με ρίγανη και κόκκινο πιπέρι
Συκωτακι-τηγανητο
Γεύσεις

Συκωτάκι τηγανητό με ρίγανη και κόκκινο πιπέρι

Λαχταριστό και πολύ δυναμωτικό

Υλικά
Συκώτι 1 κιλό κομμένο σε κομμάτια
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα
Αλάτι
Κόκκινο πιπέρι
Ρίγανη

Λάδι για τηγάνισμα
Κρεμμύδι 1 κομμένο σε φέτες
Μαϊντανός 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος

Οδηγίες
Καθαρίζουμε καλά το συκώτι βγάζοντας την πέτσα από πάνω και τα νεύρα (αν υπάρχουν ενδιάμεσα). Το κόβουμε σε καρέ κομματάκια (όχι πολύ μικρά για να μην ξεραθούν στο τηγάνισμα). Τα αλατίζουμε, τα αλευρώνουμε καλά και τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά περίπου 5 λεπτά και από τις 2 πλευρές. Τα βγάζουμε σε πιατέλα, αλατίζουμε, βάζουμε και λίγο ρίγανη και κόκκινο πιπέρι και λίγο από το ζουμί του από πάνω .Το μυστικό για μαλακό συκώτι είναι λίγο τηγάνισμα και σκέπασμα πριν το σερβίρουμε για 5 λεπτά. Συνοδεύεται με ψιλοκομμένο μαϊντανό και κρεμμυδάκι.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα