Χυλοπίτες με τομάτα και φέτα
Ένα γρήγορο και ελαφρύ φαγητό
Υλικά
για 2 μερίδες
Περίπου μισό σακουλάκι χυλοπίτες
2 κομματάκια φετα
Σκόρδο πολτό
Λίγο αποξηραμενο βασιλικό
Λίγο αλατι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις χυλοπίτες για 4-5 λεπτά όπως λέει η συσκευασία (όμως εντωμεταξυ τις κοιτάμε).Μόλις βράσουν τις στραγγίζουμε και μέσα στην κατσαρόλα που τις βρασαμε βάζουμε λίγο λάδι να κάνουμε μια σάλτσα.
Για τη σάλτσα: Βάζουμε μέσα στο τηγάνι τον πολτό σκόρδου και την ντομάτα και σε 2 λεπτά ρίχνουμε λίγο αποξηραμενο βασιλικό και λίγο φέτα.
Τον αποξηραμενο βασιλικό και τη φέτα μπορούμε να τα βάλουμε μόλις το σερβίρουμε.
για 2 μερίδες
Περίπου μισό σακουλάκι χυλοπίτες
2 κομματάκια φετα
Σκόρδο πολτό
Λίγο αποξηραμενο βασιλικό
Λίγο αλατι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις χυλοπίτες για 4-5 λεπτά όπως λέει η συσκευασία (όμως εντωμεταξυ τις κοιτάμε).Μόλις βράσουν τις στραγγίζουμε και μέσα στην κατσαρόλα που τις βρασαμε βάζουμε λίγο λάδι να κάνουμε μια σάλτσα.
Για τη σάλτσα: Βάζουμε μέσα στο τηγάνι τον πολτό σκόρδου και την ντομάτα και σε 2 λεπτά ρίχνουμε λίγο αποξηραμενο βασιλικό και λίγο φέτα.
Τον αποξηραμενο βασιλικό και τη φέτα μπορούμε να τα βάλουμε μόλις το σερβίρουμε.