Σε μία κατσαρόλα ανακατεύουμε το νερό με τη ζάχαρη και τα ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
Όταν πάρει βράση το μείγμα και λιώσει η ζάχαρη, αδειάζουμε το σιρόπι που έχουμε φτιάξει σε ένα μεγάλο μπολ και το αφήνουμε να κρυώσει για περίπου μισή ώρα.
Έπειτα, προσθέτουμε το κρασί, τη βότκα και το μηλίτη και τέλος τα κυβάκια των μήλων.
Σερβίρουμε τη σανγκρία πολύ παγωμένη σε ποτήρια μαζί με τις φέτες του μήλου.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.