Φανταστικά παγωτίνια μπανάνας με σοκολάτα
Ποιος μπορεί να πει όχι στο παγωτό; Σε μία light εκδοχή, μπορούμε να το απολαύσουμε και το χειμώνα με τον καλύτερο τρόπο!
Τα υλικά
Η διαδικασία
Καλή απόλαυση!
Τα υλικά
- 3 μπανάνες
- 125γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
- 75γρ. αμύγδαλα καβουρντισμένα και ψιλοκομμένα
Η διαδικασία
- Καθαρίζετε τις μπανάνες και τις κόβετε σε κομμάτια όσο 2½ δάχτυλα. Στρώνετε ένα δίσκο με λαδόκολλα.
- Μπήγετε στα κομμάτια της μπανάνας από μια οδοντογλυφίδα και αφού τα βάλετε στο δίσκο που ετοιμάσατε τα αφήνετε στην κατάψυξη για 3 ώρες.
- Λιώνετε την κουβερτούρα στα μικροκύματα και αφού γίνει χλιαρή παίρνετε τα κομμάτια της μπανάνας από την οδοντογλυφίδα και τα βουτάτε στη λιωμένη σοκολάτα να καλυφθούν.
- Πασπαλίζετε με το αμύγδαλο και τα αφήνετε στην κατάψυξη μέχρι να έρθει η ώρα να τα σερβίρετε.
Καλή απόλαυση!