Ένα αγαπήμενο σνακ, σε μία συνταγή όλο γλύκα!

Υλικά

  • 250γρ. μαργαρίνη
  • 1½ φλιτζάνι ζάχαρη
  • 4 αβγά
  • 2 κουβερτούρες
  • 1½ πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ή λίγο παραπανω
  • 4 κουτ. σούπας γάλα
  • 2 καψουλάκια βανιλίνη


Διαδικασία


  • Λιώνετε το βούτυρο στον φούρνο μικροκυμάτων. Βάζετε και την κουβερτούρα στα μικροκύματα να λιώσει.
  • Ρίχνετε το βούτυρο σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τη ζάχαρη και τα αβγά. Ανακατεύετε με μίξερ χειρός και μόλις ομογενοποιηθούν προσθέτετε σταδιακά το αλεύρι και το γάλα.
  • Μόλις η ζύμη γίνει εύπλαστη και ξεκολλάει από τα δάχτυλα αρχίζετε να πλάθετε τα κουλουράκια. Χρησιμοποιείτε το στόμιο ενός ποτηριού σαν κουπ πατ για να τους δώσετε σχήμα.
  • Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC. Τοποθετείτε τα κουλουράκια σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και με το δάχτυλο σας δημιουργείτε ένα βαθούλωμα στο κέντρο κάθε κουλουριού και το γεμίζετε με λιωμένη κουβερτούρα.
  • Ψήνετε τα κουλουράκια στο φούρνο για 15 λεπτά.



Καλή απόλαυση!