Πεντανόστιμα και τραγανά κριτσίνια χωρίς γλουτένη
κριτισιναι
Γεύσεις

Πεντανόστιμα και τραγανά κριτσίνια χωρίς γλουτένη

Ένα σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας , το ίδιο πεντανόστιμο και γευστικό!


Tα υλικά

  • 300γρ. Φαρίνα Χωρίς Γλουτένη Μύλοι Αγίου Γεωργίου
  • 100ml γάλα
  • 50ml νερό
  • 50ml ελαιόλαδο
  • ½ κουτ. σούπας ζάχαρη
  • ½ κουτ. γλυκού αλάτι
  • σουσάμι ωμό
  • σπόροι chia
Η διαδικασία


Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ τη φαρίνα, το γάλα, το νερό, το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη και το αλάτι. Ανακατεύετε να ομογενοποιηθούν.

Αφήνετε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 20 λεπτά περίπου, σκεπασμένο με μία πετσέτα ή με μεμβράνη.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC. Απλώνετε τη ζύμη, κόβετε σε μπαστουνάκια τα κριτσίνια και πασπαλίζετε με σουσάμι ή σπόρους chia. Μεταφέρετε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και ψήνετε τα κριτσίνια για 15 λεπτά, να ροδίσουν.


Καλή απόλαυση!

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα