Υλικά
Φτερούγες κοτόπουλου 1 κιλό
Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Για την σος
Κρεμμύδι ξερό 1 ψιλοκομμένο
Κέτσαπ 4 κουταλιές σούπας
Μουστάρδα 1 κουταλιά σούπας
Ζάχαρη καστανή 1 κουταλιά σούπας
Ταμπάσκο 1/2 κουταλάκι γλυκού
Worcestershire σος 1 κουταλιά σούπας
Ελαιόλαδο 4 κουταλιές σούπας
Αλάτι - πιπέρι - ρίγανη

Οδηγίες
Καψαλίζουμε τις φτερούγες, τις πλένουμε και τις στεγνώνουμε καλά. Τις πασπαλίζουμε με αλάτι,πιπέρι,ρίγανη και τις τηγανίζουμε στο ηλιέλαιο που το βάλαμε σε ένα τηγάνι να κάψει.Αφού τις τηγανίσουμε τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και ετοιμάζουμε την σος . Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί , προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρουμε ελαφρώς. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για την σος μέσα στη κατσαρόλα να πάρουν μια βράση για περίπου 2 – 3 -λεπτά. Στην συνέχεια βάζουμε τις τηγανισμένες φτερούγες, αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για περίπου 5 λεπτά ώστε να ρουφήξουν σάλτσα. Σερβίρονται ζεστές και τις απολαμβάνουμε.