Black Out
Black Out Χρήστος Μυτιλινιός Χαρά Ξάνθη
Πως θα φτιάξετε εύκολα μια σπιτική ζαμπονοτυρόπιτα
Σπιτικη-ζαμπονοτυροπιτα-617x400
Γεύσεις

Πως θα φτιάξετε εύκολα μια σπιτική ζαμπονοτυρόπιτα

Δείτε τη συνταγή

Υλικά
Σφολιάτα 1 πακέτο (περιέχει 2 φύλλα)
Γραβιέρα 250 γρ
Κασσέρι 250 γρ
Γκούντα 250 γρ
Ζαμπόν 250 γρ ψιλοκομμένο

Κέτσαπ 4 κουταλιές σούπας
Ρίγανη 1/2 κουταλάκι γλυκού
Πιπέρι
Αυγό 1
Σουσάμι

Οδηγίες
Τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη όλα τα τυριά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο ζαμπόν. Σε ένα ταψί παραλληλόγραμμο το οποίο έχουμε ελαφρώς λαδώσει, στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Απλώνουμε την κέτσαπ , από πάνω την ρίγανη και λίγο πιπέρι. Αδειάζουμε μέσα όλη την γέμιση (τυριά & ζαμπόν). Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Χαράζουμε ελαφρά να δημιουργηθούν κομμάτια, με ένα πινελάκι την αλείφουμε με το αυγό που το χτυπήσαμε λίγο σε ένα μπολάκι και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 30-40 λεπτά .

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα