Λάμπρος Καλαρρύτης "Εμείς οι Έλληνες"
Λάμπρος Καλαρρύτης "Εμείς οι Έλληνες" Λάμπρος Καλαρρύτης
κοτοπ
Γεύσεις

Κοτόπιτα με κρέμα γάλακτος

Υλικά
12 μερίδες
850 γραμμάρια στήθος κοτόπουλο
2 κόκκινες πιπεριές
2 πράσινες πιπεριές
1 μεσαίου μεγέθους κρεμμύδι
1 ζωμός κότας
2 χάρτινες μικρές συσκευασίες κρέμα γάλακτος
Φύλλο κρούστας
Τυρί τριμμένο της επιλογής σας 
Μπαχαρικά : πιπέρι, αλάτι, σκόρδο σε σκόνη, μείγμα για κοτόπουλο

Εκτέλεση
Αρχικά βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό με τον ζωμό και περιμένουμε να ζεσταθεί ! Στην συνέχεια βάζουμε το κοτόπουλο το οποίο του έχουμε βάλει πιπέρι αλάτι σκόρδο και μείγμα μπαχαρικών στην κατσαρόλα και το αφήνουμε να ψηθεί περίπου 30 -35 λεπτά. Παράλληλα κόβουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές ! Όταν ψηθεί το κοτόπουλο βγάζουμε το νερό και το ανοίγουμε έτσι ώστε να είναι πολύ λεπτό και να είναι εύκολο στην κατάποση.

Αφού τσιγαρίσω το κρεμμύδι και τις πιπεριές στην συνέχεια ρίχνω και το κοτόπουλο τα αφήνω για 10 λεπτά και στην συνέχεια ρίχνω τις κρέμες γάλακτος, λίγο πιπέρι σε σκόνη και το τυρί. Τα ανακατεύω και στην συνέχεια βάζω στο ταψί το ένα φύλλο κρούστας την γέμιση και από επάνω το άλλο φύλλο κρούστας.
Το βάζω στον φούρνο στους 200 βαθμούς και το έχω περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά !

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα