Μπισκότα βουτύρου έτοιμα σε λίγα λεπτά μόνο με τρία υλικά
Τα αγαπημένα όλων
Υλικά
35 μπισκοτάκια
125 gr ζάχαρη άχνη
400 gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250 gr βούτυρο ανάλατο (σε θερμοκρασία δωματίου)
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε μέσα τον βούτυρο και την ζάχαρη άχνη και τα ανακατεύουμε με ένα μίξερ, στην συνέχεια ρίχνουμε μέσα το αλεύρι μας σιγά σιγά μέχρι να γίνει ζύμη. Το πλάθουμε λίγο με τα χέρια μας και το τυλίγουμε με μια λαδόκολλα και το τοποθετούμε για 20 λεπτά στο ψυγείο.
Στην συνέχεια κόβουμε μπαλίτσες και της μετράμε να είναι 20 gr η κάθε μία. Και με ένα πιρούνι κάνουμε πάνω γραμμές η όταν απλά είναι μπαλίτσες της πιέζουμε λίγο με το δάκτυλο μας και της τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου στον αέρα και τα ψήνουμε για περίπου 10-15 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο μας. Μπορείτε να προσθέσετε ότι θέλετε, πχ. σταγόνες σοκολάτας, ξηρούς καρπούς κτλ.
35 μπισκοτάκια
125 gr ζάχαρη άχνη
400 gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250 gr βούτυρο ανάλατο (σε θερμοκρασία δωματίου)
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε μέσα τον βούτυρο και την ζάχαρη άχνη και τα ανακατεύουμε με ένα μίξερ, στην συνέχεια ρίχνουμε μέσα το αλεύρι μας σιγά σιγά μέχρι να γίνει ζύμη. Το πλάθουμε λίγο με τα χέρια μας και το τυλίγουμε με μια λαδόκολλα και το τοποθετούμε για 20 λεπτά στο ψυγείο.
Στην συνέχεια κόβουμε μπαλίτσες και της μετράμε να είναι 20 gr η κάθε μία. Και με ένα πιρούνι κάνουμε πάνω γραμμές η όταν απλά είναι μπαλίτσες της πιέζουμε λίγο με το δάκτυλο μας και της τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου στον αέρα και τα ψήνουμε για περίπου 10-15 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο μας. Μπορείτε να προσθέσετε ότι θέλετε, πχ. σταγόνες σοκολάτας, ξηρούς καρπούς κτλ.