Υλικά
17 mini ταρτάκια

2 αυγά
70 γρ ζάχαρη
70 γρ αλεύρι ΓΟΧ
100 γρ περίπου μαρμελάδα (όποια επιθυμούμε)
125 γρ μαύρη σοκολάτα

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς C. Βουτυρώνουμε κι αλευρώνουμε θήκες για mini muffins (χρησιμοποίησα με διάμετρο 5εκ) ή βάζουμε χάρτινες θήκες μέσα στις υποδοχές. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη, να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το αλεύρι. Γίνεται περισσότερο χυλός, παρά ζύμη για κέικ. Ανάλογα με το μέγεθος των αυγών μπορεί να χρειαστεί λίγο ακόμη αλεύρι, οπότε προσθέτουμε 1 κ.σ. κάθε φορά (επειδή τα αυγά που χρησιμοποίησα ήταν κάπως μεγάλα, πρόσθεσα επιπλέον 20 γρ αλεύρι). Βάζουμε 1 κ.σ. σε κάθε θήκη για muffin. Επειδή είναι ρευστή η ζύμη, χρησιμοποίησα κορνέ, για να γεμίσω τις θήκες, μέχρι το 1/3 καθεμιάς. Ψήνουμε για 10-12 λεπτά, σε μεσαία θέση του φούρνου. Αμέσως, μόλις βγάλουμε τις θήκες από τον φούρνο, κάνουμε ένα βαθούλωμα, είτε με τον αντίχειρα, είτε με ένα μικρό κουταλάκι ή με την λαβή π.χ. μιας ξύλινης κουτάλας. Αφήνουμε να κρυώσουν. 

Γεμίζουμε το βαθούλωμα κάθε βάσης με λίγη μαρμελάδα. Λυώνουμε την σοκολάτα είτε στα μικροκύματα, είτε σε μπεν μαρί και βάζουμε μία κουταλιά πάνω από την μαρμελάδα. Γυρίζουμε ελαφρά κάθε ταρτάκι με το χέρι, ώστε η σοκολάτα να απλωθεί παντού και το χτυπάμε ελαφρά στον πάγκο, ώστε να ισιώσει. Αφήνουμε να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα. Για πιο γρήγορα, βάζουμε στο ψυγείο.