Υλικά

  • 250 γρ. κουβερτούρα
  • 80 γρ. φυστικοβούτυρο
  • 1 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
  • 1 κουτ. σούπας βούτυρο λιωμένο

Oδηγίες παρασκευής


  • Σε ένα δισκάκι απλώνετε 15 μικρά χαρτάκια για muffins. Λιώνετε τη μισή κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
  • Ρίχνετε μία κουταλιά του γλυκού από την κουβερτούρα στα χαρτάκια για muffins (χτυπάτε το κάθε χαρτάκι στον πάγκο για να καλύψει τον πάτο του χαρτιού) και τα τοποθετείτε για 10-15 λεπτά στην κατάψυξη.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύετε με το μίξερ χειρός το φυστικοβούτυρο, τη ζάχαρη και το λιωμένο βούτυρο για ένα λεπτό περίπου.
  • Βγάζετε από την κατάψυξη τα σοκολατάκια. Στρώνετε από 1 κουτ. γλυκού από το φυστικοβούτυρο μέσα σε κάθε χαρτάκι και τα ξαναβάζετε στην κατάψυξη για 10-15 λεπτά.
  • Λιώνετε την υπόλοιπη κουβερτούρα στο μπεν μαρί και την απλώνετε πάνω από το φυστικοβούτυρο.
  • Τα βάζετε ξανά στο ψυγείο να κρυώσουν και να σταθεροποιηθούν και τα διατηρείτε εκεί.