Μια υγιεινή γευστική και γρήγορη πρόταση ομελέτας θα φτιάξουμε σήμερα.

Θα χρειαστούμε ένα φλυτζάνι γιαούρτι, ένα σφηνάκι γάλα, λίγο λάδι, τέσσερα αυγά, ένα μικρό κρητικό παξιμάδι χοντροτριμμένο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και θυμάρι.

Ανακατεύουμε καλά όλα τα παραπάνω και τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψάκι.

Τώρα από πάνω βάζουμε ότι μας αρέσει, σαν να φτιάχναμε μια πίτσα, εγω προσωπικά έβαλα, ντοματίνια, πιπεριές ψιλοκομμένες, μανιτάρια και λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι.

Αν θέλετε να την κάνετε πιο πλούσια βάλτε και ένα φλυτζάνι τυρί τριμμένο του γούστου σας.

Την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για είκοσι λεπτά.

Με μια ωραία πράσινη σαλάτα είναι ένα ωραίο γεύμα η δείπνο.

Η συνταγή είναι της Βασιλικής Σουλαδάκη