Α.Βάση:

100 γρ. γιαούρτι
1/4 κούπας λάδι
50 γρ μαργαρίνη
1 αυγό
3 κουταλιές σούπας ζάχαρη κοινή
2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1/4 κουταλάκι εσάνς βανίλιας (εγώ βάζω υγρή) ή μια συσκευασία σκόνη βανίλιας

Β. Επικάλυψη:

450 γραμμάρια γλυκιά μυζήθρα Κρήτης (αθότυρο)
1-2 αυγά (ανάλογα με το πόσα υγρά έχει η μυζήθρα)
1/2 κούπα μέλι κατά προτίμηση θυμαρίσιο
3-4 κουταλιές ζάχαρη κοινή
Ξύσμα ενός μεγάλου φρέσκου λεμονιού
1/2 κούπα άνθος αραβοσίτου βανίλια (αυτό που κάνουμε την κλασική κρέμα)
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν
1/3 κούπας γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ