Υλικά
Πατάτες 1 κιλό
Σκόρδο 2 σκελίδες λιωμένες
Δενδρολίβανο 1 κουταλιά της σούπας
Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Λεμόνι 1 (τον χυμό του)
Αλάτι - πιπέρι
Νερό 3 ποτήρια του νερού

Οδηγίες
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες. Τις βάζουμε στο ταψί, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το σκόρδο, το δενδρολίβανο, το λεμόνι και το λάδι. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε και το νερό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 περίπου ώρα.