Υλικά
2 μήλα μεγάλου μεγέθους, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
1 φλιτζάνι σέλερι, κομμένο
2 φλιτζάνια baby ρόκα
400 γρ. τόνο σε νερό, στραγγισμένο
3 κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε κύβους
4 τορτίγιες

Για τη σως
4 κουτ. σούπας γιαούρτι
1 ½ κουτ. γλυκού μουστάρδα Dijon
4 κουτ. σούπας μαγιονέζα
1 κουτ. γλυκού σκόρδο σε σκόνη

Χυμός από 1 λεμόνι
Αλάτι καιπιπέρι

Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το λεμόνι, τη σκόνη του σκόρδου και την μουστάρδα. Αλατοπιπερώνουμε σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας. Σε ένα δεύτερο μπολ, αναμειγνύουμε το μήλο, το σέλερι, τον τόνο και τις πιπεριές, τα σκεπάζουμε και αφήνουμε λίγο στο ψυγείο για να δέσουν τα υλικά. Απλώνουμε επάνω στις τορτίγιες τη σως.

Στη συνέχεια, απλώνουμε το μείγμα της τονοσαλάτας και τοποθετούμε επάνω τα φύλλα της ρόκας.
Κάνουμε τις τορτίγιες ρολό, τυλίγοντάς τεςε σφιχτά σε μεμβράνη σαν καραμέλες και τις βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.

Πριν σερβίρουμε, τις κόβουμε σε ρολά πάχους 2

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ