Υλικά
Ζύμη για τσουρέκι 
Αμύγδαλα 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού χοντροκομμένα ανάλατα και άψητα
Βύσσινα 1 κούπα του τσαγιού από κονσέρβα

Για το γλάσο
Ζάχαρη άχνη 1 κούπα του τσαγιού
Νερό 3 κουταλιές της σούπας
Βανίλιες 2

Οδηγίες

Στη ζύμη για τσουρέκι προσθέτουμε τα αμύγδαλα ενώ πριν κλείσουμε το φύλλο μας για να το αφήσουμε να φουσκώσει τοποθετούμε τα βύσσινα πάνω στο φύλλο μακρόστενα. Τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό και κλείνουμε τις άκρες από το φύλλο με λίγο νερό για να κολλήσουν. Βάζουμε το ρολό σε ένα ταψί στο οποίο έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί αλειμμένο με βούτυρο και κάνουμε το ρολό κουλούρα. Με ένα ψαλίδι κάνουμε μερικές ψαλιδιές στην κουλούρα χωρίς να φτάσουμε στο εσωτερικό της, γυρίζουμε προς τα επάνω τα κομμάτια που ψαλιδίσαμε έτσι ώστε να φαίνεται η γέμιση. Σκεπάζουμε το τσουρέκι και το αφήνουμε σε ζεστό μέρος για να διπλασιαστεί. Αφού φουσκώσει το αλείφουμε με κρόκο από αυγό που το έχουμε αραιώσει με λίγο νερό, το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά. Μόλις το τσουρέκι είναι έτοιμο και έχει κρυώσει φτιάχνουμε το γλάσο ανακατεύοντας το νερό με την άχνη ζάχαρη και τις βανίλιες πολύ καλά και περιχύνουμε το τσουρέκι. Το διακοσμούμε με τα υπόλοιπα βύσσινα που περίσσεψαν.