Υλικά
Σοκολάτα μαύρη 300 γρ (70% περιεκτικότητας κακάο)
Φουντούκια 70 γρ
Ζαχαρούχο γάλα 500 γρ
Μαργαρίνη 350 γρ
Άχνη ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας

Οδηγίες
Λιώνουμε την κουβερτούρα με την διαδικασία του μπεν μαρί, αφού λιώσει προσθέτουμε την μαργαρίνη, το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα. Αλέθουμε στο μπλέντερ τα φουντούκια να γίνουν σκόνη, τα προσθέτουμε στο σοκολατένιο μείγμα μαζί με την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά. Βγάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και βάζουμε το μείγμα σε γυάλινα βάζα. Διατηρείται στο ψυγείο.