Υλικά
Πατζάρια 2 μεγάλα και χοντροτριμμένα σε τρίφτη
Καρότα 2 χοντροτριμμένα σε τρίφτη
Ξινόμηλο 1 μεγάλο τριμμένο
Λεμόνι 2- 3 σταγόνες
Ελαιόλαδο 1 κουτάλι σούπας
Σκόρδο 2 σκελλιδες τριμμένες
Μαγιονέζα όσο πάρει

Οδηγίες
Τρίβουμε στο χοντρό τρίφτη τα πατζάρια, το μήλο, το καρότο, το σκόρδο και βάζουμε το λάδι και το λεμόνι. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε όση μαγιονέζα πάρει (ή περίπου 1 ποτήρι).Καλό είναι να την φτιάξουμε την μέρα που θα την σερβίρουμε.