Επιστροφή στην Κανονικότητα
Επιστροφή στην Κανονικότητα Θανάσης Φουσκίδης Δημήτρης Κουνιάς
Κοκορέτσι έτσι όπως δεν το έχετε ξαναφάει
Κοκορετσι
Γεύσεις

Κοκορέτσι έτσι όπως δεν το έχετε ξαναφάει

Για τους λάτρεις της συκωταριά

Υλικά
Έντερα αρνίσια 3 κιλά
Συκωταριά 1
Αλάτι - πιπέρι
Ρίγανη 1 κουτάλια σούπας

Οδηγίες
Πλένουμε πολλές φορές τα έντερα προσέχοντας να περνάει το νερό της βρύσης εσωτερικά των εντέρων. Πλένουμε την συκωταριά πολύ καλά και την κόβουμε σε κομμάτια μετρίου μεγέθους (περίπου όσο 1 μικρό λεμόνι). Ρίχνουμε το αλατοπίπερο και την ρίγανη και τα ανακατεύουμε. Περνάμε ένα ένα τα κομμάτια της συκωταριάς στην σούβλα και αρχίζουμε να τυλίγουμε τα έντερα γυρίζοντας γύρω γύρω την σούβλα μέχρι να καλύψουμε όλη την επιφάνεια της συκωταριάς. Ρίχνουμε αλάτι , πιπέρι και ρίγανη και ψήνουμε ή στο κάρβουνο ή το αδειάζουμε σε ένα ταψί και το ψήνουμε στον φούρνο.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα