Πως θα φτιάξετε εύκολα τα πιο ωραία παστέλια με τρία υλικά
Ένα σνακ για όλες τις ώρες
Υλικά
Μέλι 2 φλυτζάνια τσαγιού
Σουσάμι άσπρο 2 1/2 φλυτζάνια τσαγιού
Σπορέλαιο ελάχιστο
Οδηγίες
Βάζουμε το σουσάμι σε ταψάκι σε μέτριο φούρνο για 5-10 λεπτά να καβουρδιστεί. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το μέλι και το βράζουμε για 3-4 λεπτά. Όταν δέσει το μέλι, ρίχνουμε το σουσάμι, το ανακατεύουμε, το αφήνουμε να πάρει 2 βράσεις και το αδειάζουμε πάνω σε λαδόκολλα,την οποία έχουμε περάσει με λίγο λαδάκι. Το αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά και το κόβουμε σε κομματάκια.
Μέλι 2 φλυτζάνια τσαγιού
Σουσάμι άσπρο 2 1/2 φλυτζάνια τσαγιού
Σπορέλαιο ελάχιστο
Οδηγίες
Βάζουμε το σουσάμι σε ταψάκι σε μέτριο φούρνο για 5-10 λεπτά να καβουρδιστεί. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το μέλι και το βράζουμε για 3-4 λεπτά. Όταν δέσει το μέλι, ρίχνουμε το σουσάμι, το ανακατεύουμε, το αφήνουμε να πάρει 2 βράσεις και το αδειάζουμε πάνω σε λαδόκολλα,την οποία έχουμε περάσει με λίγο λαδάκι. Το αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά και το κόβουμε σε κομματάκια.