Τρουφάκια με αμύγδαλα που λιώνουν στο στόμα
troufakia-me-karudi
Γεύσεις

Τρουφάκια με αμύγδαλα που λιώνουν στο στόμα

Ένα υπέροχο γλυκό

Υλικά
Καρύδια ή αμύγδαλα ανάλατα 700 γρ τριμμένα στο μπλέντερ
Φρυγανιά τριμμένη 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Κουβερτούρα 125 γρ τριμμένη
Ανθόνερο 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Κονιάκ 1/2 φλυτζανάκι του καφέ
Ζάχαρη 2 φλυτζάνια του τσαγιού
Τρούφα σοκολάτας

Οδηγίες
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από την τρούφα και το κονιάκ) μέχρι να γίνουν ένα συμπαγές μείγμα. Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε την τρούφα και σε ένα άλλο το κονιάκ. Πλάθουμε το μείγμα σε στρογγυλά μπαλάκια ενώ παράλληλα βρέχουμε τα χέρια μας στο μπολ με το κονιάκ για να μην κολλάει το μείγμα στα χέρια μας. Μετά τα περνάμε από το μπολ με την τρούφα και τα τοποθετούμε σε χαρτάκια (που υπάρχουν στο εμπόριο ειδικά για τρουφάκια) και τα αφήνουμε να στεγνώσουν.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα