Μανιτάρια κρασάτα: Ένας εύκολος μεζές
Με κρεμμυδάκι και λευκό κρασί
Υλικά
Μανιτάρια 500 γρ διάφορα
Κρεμμύδι 1 ξερό
Σκόρδο 2 σκελίδες
Κρασί λευκό 1 ποτήρι
Μαϊντανός 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες
Κόβουμε τα μανιτάρια στο μέγεθος που μας αρέσει. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Τα σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να πιούν τα υγρά τους. Σερβίσουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Μανιτάρια 500 γρ διάφορα
Κρεμμύδι 1 ξερό
Σκόρδο 2 σκελίδες
Κρασί λευκό 1 ποτήρι
Μαϊντανός 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες
Κόβουμε τα μανιτάρια στο μέγεθος που μας αρέσει. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Τα σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να πιούν τα υγρά τους. Σερβίσουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.