Μανιταρια-κρασατα
Γεύσεις

Μανιτάρια κρασάτα: Ένας εύκολος μεζές

Με κρεμμυδάκι και λευκό κρασί

Υλικά
Μανιτάρια 500 γρ διάφορα
Κρεμμύδι 1 ξερό
Σκόρδο 2 σκελίδες
Κρασί λευκό 1 ποτήρι
Μαϊντανός 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες
Κόβουμε τα μανιτάρια στο μέγεθος που μας αρέσει. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Τα σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να πιούν τα υγρά τους. Σερβίσουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα