Συστατικά

  • 400 γρ. κρέμα καρύδας
  • 350 γρ. κουβερτούρα
Για το σερβίρισμα

  • 100 γρ. φράουλες
  • 20 γρ. καρύδα, flakes
  • φύλλα δυόσμου
Μέθοδος Εκτέλεσης
  • Βάζουμε την κρέμα καρύδας σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και την αφήνουμε να πάρει μια βράση.
  • Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και τη μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
  • Προσθέτουμε την καυτή κρέμα καρύδας στο μπολ και χτυπάμε με ένα ραβδομπλέντερ μέχρι να πάρουμε μια λεία γκανάς.
  • Καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη, έτσι ώστε να εφάπτεται πάνω στη γκανάς, και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες να σφίξει.
  • Μεταφέρουμε τη γκανάς στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα για 1-2 λεπτά, μέχρι να αφρατέψει και να γίνει μους.
  • Σερβίρουμε με φράουλες, flakes καρύδας και φύλλα δυόσμου.
πηγή:akispetretzikis.com