Υλικά
Κολοκυθάκια 1 κιλό
Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο
Σκόρδο 2 σκελίδες
Ντομάτες 2
Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Μαϊντανός 1 ματσάκι
Άνιθος 1 ματσάκι
Αλάτι -πιπέρι
Νερό

Οδηγίες
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε ροδέλες, στη συνέχεια ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα σκόρδα .Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το αφήνουμε να κάψει, στη συνέχεια προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε λίγο νερό για να βράσουν. Όταν μαλακώσουν είναι έτοιμα.