Σε ένα μπολ ρίχνετε το αλεύρι, το baking powder, τα μπαχαρικά και τα ανακατεύετε.
Στον κάδο του μίξερ ρίχνετε το βούτυρο και τη ζάχαρη και τα χτυπάτε μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε το εκχύλισμα της βανίλιας.
Ρίχνουμε τα αβγά ένα-ένα και συνεχίζετε το χτύπημα για 2-3 λεπτά.
Προσθέτετε το μίγμα του αλευριού και χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθει.
Ψήνετε για 45-55 λεπτά (κάνετε το τεστ της οδοντογλυφίδας).
πηγή:olivemagazine.gr
Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.