Ομελέτα με κασέρι και δυόσμο
Μια ομελέτα με σπουδαία γεύση
Υλικά
Αυγά 5
Γάλα 2 κουταλιές σούπας
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά σούπας
Δυόσμος 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο
Κασσέρι 3 κουταλιές σούπας τριμμένο
Αλάτι - πιπέρι
Ελαιόλαδο 1 κουταλιά του γλυκού
Οδηγίες
Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά , προσθέτουμε το αλεύρι και τα χτυπάμε πολύ καλά με ένα πιρούνι ή με το σύρμα. Μετά προσθέτουμε το γάλα, το τριμμένο τυρί , τον δυόσμο και το αλατοπίπερο. Έχουμε βάλει σε ένα τηγάνι (αντικολλητικό) το λάδι να ζεσταθεί και προσθέτουμε το μείγμα μας. Ψήνουμε μέχρι να αφρατέψει και να ροδίσει λίγο η ομελέτα μας και την σερβίρουμε ζεστή.
Αυγά 5
Γάλα 2 κουταλιές σούπας
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά σούπας
Δυόσμος 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο
Κασσέρι 3 κουταλιές σούπας τριμμένο
Αλάτι - πιπέρι
Ελαιόλαδο 1 κουταλιά του γλυκού
Οδηγίες
Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά , προσθέτουμε το αλεύρι και τα χτυπάμε πολύ καλά με ένα πιρούνι ή με το σύρμα. Μετά προσθέτουμε το γάλα, το τριμμένο τυρί , τον δυόσμο και το αλατοπίπερο. Έχουμε βάλει σε ένα τηγάνι (αντικολλητικό) το λάδι να ζεσταθεί και προσθέτουμε το μείγμα μας. Ψήνουμε μέχρι να αφρατέψει και να ροδίσει λίγο η ομελέτα μας και την σερβίρουμε ζεστή.