Λάμπρος Καλαρρύτης "Εμείς οι Έλληνες"
Λάμπρος Καλαρρύτης "Εμείς οι Έλληνες" Λάμπρος Καλαρρύτης
omeleta-me-diosmo-600x407
Γεύσεις

Ομελέτα με κασέρι και δυόσμο

Μια ομελέτα με σπουδαία γεύση

Υλικά
Αυγά 5
Γάλα 2 κουταλιές σούπας
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά σούπας
Δυόσμος 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο
Κασσέρι 3 κουταλιές σούπας τριμμένο
Αλάτι - πιπέρι
Ελαιόλαδο 1 κουταλιά του γλυκού

Οδηγίες
Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά , προσθέτουμε το αλεύρι και τα χτυπάμε πολύ καλά με ένα πιρούνι ή με το σύρμα. Μετά προσθέτουμε το γάλα, το τριμμένο τυρί , τον δυόσμο και το αλατοπίπερο. Έχουμε βάλει σε ένα τηγάνι (αντικολλητικό) το λάδι να ζεσταθεί και προσθέτουμε το μείγμα μας. Ψήνουμε μέχρι να αφρατέψει και να ροδίσει λίγο η ομελέτα μας και την σερβίρουμε ζεστή.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα