Υλικά
Φιλέτα μπούτια κοτόπουλου 4 τεμ
Λευκό κρασί 1 1/2 κούπα τσαγιού
Μουστάρδα 1 κουτάλι της σούπας
Αλάτι- πιπέρι
Πάπρικα 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Ελαιόλαδο 1/2 κούπα τσαγιού

Οδηγίες
Ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας κόψει σε φιλέτα τέσσερα μπούτια από κοτόπουλο. Τα πλένουμε και τα βάζουμε να στραγγίξουν. Βάζουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι να κάψει,προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα και σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε τα φιλέτα ώσπου να ροδίσουν. Σβήνουμε με το κρασί σε δόσεις προσέχοντας να εξατμίζεται η πρώτη δόση πριν ρίξουμε την επόμενη, μέχρι να μαλακώσουν και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Διαλύουμε την μουστάρδα με λίγο ζουμάκι από το κοτόπουλο που σοτάραμε και περιχύνουμε τα φιλετάκια. Αφήνουμε να ψηθούν και να μείνουν με την σάλτσα τους. Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με καραμελωμένα κρεμμύδια, πατάτες τηγανιτές, πουρέ ή πιλάφι.